Boilies :)

Ja ikväll så har man bakat lite Boilies, Blev Vitlök/Chilli Vitlök/Hampa och Mainlines Fusion. Mycket trevlig kväll på skolan med ett gäng metare:) Eftersom vi delade på boiliesen alla som var där så blev det ju inte så många boilies på man, men var kul att va med och se hur det går till så man vet tills nästa gång. tror jag ska göra några satser själv här i vår så att man har!
Nermald Frolic är grunden i degen samt mjöl,vitlök,chilli, m,m
Ingredienserna blandas till en lagom deg
Börjar med att spruta ut degen på rullbrädan.
Degen rullas sen till kulor:)
Sen var det dags att koka
Sen är det bara torkning kvar:)

Pop-up

Har idag testat lite olika riggar med artificiella pop-ups
D-rig
Pop-up

Napp-alarm, Pop-ups m,m

ja just nu sitter jag och funderar och testar olika riggar med Mad´s nya artificiella beten, har gjort några ja e nöjd med.
I dagarna har ja funderat mycket på nya napp alarm då jag vill ha några med reciver(soundbox) till.
fick hit några från Tf-gear som jag blev lite sugen på, men så har jag också hittat några på ebay som är intressenta :/... personligen drömmer jag ju egentligen om Delkim larm, men då jag är en fattig student för närvarande så får man sätta dom tankarna åt sidan och kolla efter larm i min pris klass.
Väntar på att våren ska komma så att man kan kasta i betena i vattnet igen, samt även ta lite bilder som jag ska använda i min blogg design, men tills dess så får ni stå ut med denna tråkiga designen så länge :)
Tight Lines

RSS 2.0